Thursday, November 26, 2009




PART ONE

sehari sebelum raya punye crite
balek dr klas trus g tgk lembu ..
aceceh, semangat gle tgk lembu tuh
sihat2 aje , sedap ble d makan . yummy!

sedang syok2 tgk sekor lembu nieh
bule pulak dye wat bnde tak senonoh !
ayairk ! geli bhaii

ituitu anu dye tekelua
hajat d hati tana tgk itu lembu .
tapi da terpakse tgk itu lembu .


location : dpn rumah , sebelum lembu d korbankan ;)








video


itu lembu mngeluarkan something . haha
actually i tak penah tgk itu .
ha ha , so i upload this vid utk kte tgk same2

yukkss ! sorry lah bahase agak jijik
ha ha , srupe carrot je



PART TWO


selamat hari raya aidiladha

pagi2 da bangun , ish
kemas rumah , tak sempat kemas semalam
kerana letey melayan karenah lembu2 itu :)

pukul 9 lebey walk pegi rumah opah
hanye beberape langkah suda sampai .
then makan2 , cuci2 pinggan trus duduk dpn rumah opah

wow ramainya owang , nak tgk qurban ..
antare yg ternyibok tgk qurban nye adalah saya .
nak tgk dkt2 takot . he he
so tgk dr jau pon ckup berbaloi . .











Friday, November 6, 2009


MANGSA !










HAPPY BIRTHDAY SAYANG KU CHIQA



HAPPY BIRTHDAY SAYANG KU CHIQA




HAPPY BIRTHDAY SAYANG KU CHIQA



6/11/09 , sorry chiqa kami percepatkan budday kau.
sbbnye aku tak dpt join party soknye . huhu,
so aku cptkan budday kau..

sorry ye chiqa wat kau nanges , hehe
best gle tgk kau mandi dgn tepung, hope kau tak kan lupekan kami .

aku rase dis year je kte dpt wat cm nie , sbb next year
kte kan da tak jmpe cam nie lagi :(
gonna misz u all lah kawan2







;;